Regus verlengt langdurig de samenwerking met Monarch en CK Capital Partners voor Teleport Towers

Regus, onderdeel van de International Workplace Group (IWG) en aanbieder van flexwerkplekken, heeft de samenwerking met Monarch en CK Capital Partners verlengd en huurt de komende jaren ruim 4.100 m2 in het gebouw Teleport Towers te Amsterdam. CK Capital Partners is de investment manager en heeft samen met haar businesspartner Monarch Alternative Capital LP het gebouw in eigendom.

Onderdeel van de verlenging is een renovatie van de gehuurde verdiepingen, waarbij IWG deze zal upgraden naar de nieuwste Regus design-standaarden. Regus is al meer dan 20 jaar één van de hoofdhuurders én operator van het imposante multi-tenant gebouw direct gelegen aan de A10.

Hybride werken
Recentelijk is de volledige begane grond grootschalig gerenoveerd en voorzien van een moderne koffiebar, een multifunctioneel vergadercentrum, een volwaardig restaurant en een verscheidenheid aan informele en zit- en overlegruimtes. De buitenruimte heeft een complete vergroening ondergaan. Hiermee wordt beter voldaan aan de wens van organisaties en haar medewerkers om hybride te werken in duurzame, goed gefaciliteerde en centraal gelegen gebouwen met een goede bereikbaarheid zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Michiel Biermans, Development Director bij IWG: ”We zien dat steeds meer werknemers hybride gaan werken en dit bij voorkeur doen op een locatie bij hen in de buurt om onder andere te besparen op reistijd. Dankzij de verlenging van deze samenwerking en de verbouwing kunnen we aan de toenemende vraag naar flexibele kantoorruimte zowel in de steden als aan de rand van steden blijven voldoen.”

Linda Koster, CEO en Founding Partner bij CK Capital Partners: “Ik ben er trots op dat we in samenwerking met Regus het gebouw toekomstbestendig kunnen maken, in het bijzonder voor alle huurders en haar medewerkers alsook voor de directe omgeving. Ik verheug me erop om samen met Regus aan de slag te gaan met het vernieuwen van hun verdiepingen.”

Teleport Towers
Het kantoorgebouw Teleport Towers heeft een prominente uitstraling langs de Rijksweg A10 (ring Amsterdam) en is hét symbool voor het zakencentrum Teleport. Het 17 verdiepingen tellende gebouw heeft een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Elk van de drie vleugels van het gebouw kijkt uit op een prominente locatie in de omgeving: Luchthaven Schiphol, station Amsterdam Sloterdijk en het centrum van Amsterdam. Teleport Towers aan de Kingsfordweg in Amsterdam heeft een energielabel A en is voorzien van BREEAM-certificaat Very Good.